dimecres, 21 d’abril del 2010

Concurs Espiral Edublogs 2010

Com els lectors habituals heu pogut observar, fa més o menys un mes vam inscriure el nostre blog en el IV Concurs Espiral Edublogs. Encara que el nostre blog és de creació molt recent i de una certa simplicitat, a última hora ens vam decidir a participar, bàsicament perquè el fet de participar implicava entrar en contacte amb tota una sèrie de propostes de blogs educatius de diferents categories i de una gran diversitat, dels que tots podriem aprendre moltes coses interessants.
Vam col·locar un link al blog, no sols perquè puguereu recolzar la nostra proposta en la categoria de blogs de centre, sino també perquè puguereu fer una ullada a altres propostes i vegereu la quantitat de coses útils i interessantíssimes que es fan en altres llocs.
Per a alguns de nosaltres aquesta experiència no era una novetat. El curs passat un blog del nostre centre ja va ser finalista en la categoria de blogs d'aula de batxillerat: "Les ales de Pegàs", de l'assignatura de Referents Clàssics de 2n de batxillerat. Als implicats en eixe blog ens va fer molta il·lusió arribar a la final, durant la qual, intentant millorar, vam aplicar altres recursos com la creació de wikis i webquests vinculades al blog; en resum, continuar aprenent.
Anit l'organització del concurs va publicar el llistat de blogs que enguany han passat a la fase final, i, encara que els nostre no s'ha classificat, ens reiterem en l'invitació a entrar a la pàgina de Espiral Edublogs, i que conegueu les possibilitats d'aplicació en el món de l'ensenyament d'una eina de la que tant es parla: els blogs educatius.
P.S. Ah, no volem acabar, sense donar l'enhorabona a un blog amic, "Aracne, fila i fila", que s'ha situat en la final de blogs de aula de batxillerat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada