dilluns, 14 de febrer del 2011

JUVENES TRANSLATORES 2010

Fa pocs dies que s'han publicat els guanyadors del concurs Juvenes Translatores 2010 organitzat per la Comissió Europea. El curs passat, per primera vegada, vam participar en la prova sent un dels centres seleccionats, fins i tot obtenint una de les nostres alumnes la menció honorífica per la seua traducció del francès a l'espanyol, com podeu llegir en altres post publicats en aquest blog. 
També aquest curs hem organitzat la celebració de la prova, el 23 de novembre. Hi poden participar alumnes seleccionats del centre que cursen 2n de batxillerat, que enguany van elaborar les seues traduccions de l'anglès a l'espanyol i del francès a l'espanyol respectivament. Com podeu veure en les fotografies la participació dels nostres estudiants va ser entusiasta i es van esforçar en preparar uns textos  fidels i correctes.
Els guanyadors al nostre centre van ser: Tamara Ruiz Rivas en francès i Juri Mischenko en anglès. I van rebre un diploma i un obsequi durant els actes de cloenda de la nostra Jornada Cultural del 22 de desembre. Enhorabona a tots!
Aprofitem per a encoratjar als alumnes de 1r de batxillerat q que vagen animant-se i que comencen a preparar-se per a la prova del curs que vé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada