dilluns, 25 de gener del 2010

Caps de setmana per a l'Excel·lència


La iniciativa Caps de Setmana per a alumnes excel·lents consisteix en la realització de programes temàtics que van dirigits a l'alumnat d'ESO i 1r de Batxillerat. L'objectiu és generar estímuls i incentivar el valor de l'estudi, així com donar resposta a un percentatge de l'alumnat de secundária que mostra interés i s'esforça per assolir les millors qualificacions.

La programació per aquests segon i tercer trimestre de curs és la següent:

GENER:* 178 alumnes de 3r i 4art d'ESO. Cap de setmana d'investigació zoològica. (31 alumnes de la província de Castelló). Lloc: Diferents escenaris del Parc Natural de l'Albufera. Casal d'Esplai del Saler. Activitat: Cens, anellament i identificació d'aus així com activitats culturals i lúdiques al centre de recuperació de fauna del Saler.
* 22-23-24 Cap de Setmana Mediambiental i d'Energies Renovables. Centre d'Educació Mediambiental de Venta Mina de Bunyol.

FEBRER:* 19-20-21 Cap de Setmana de Música Tradicional Valenciana. Biar.

MARÇ-ABRIL-MAIG:
* Tres caps de setmana tencològics, a realitzar a l'Institut de Tecnología Ceràmica de Castelló i Parc Tecnològic de Paterna.

JUNY: `* 18-19-20 Cap de Setmana d'Esports a la Mar. Lloc: Escoles de la Mar.

Animeu-vos i tractarem d'aconseguir alguna altra plaça !!!!

Departament d'Orientació - José J. Sidro

1 comentari:

  1. Realment aquesta és una opció molt interessant, de fet, els nostres alumnes que ja han participat al llarg del primer trimestre, així ens ho han explicat. Fins ara els alumnes seleccionats han participat en els Caps de Setmana següents: Musical, Astronòmic i Mediambiental. Esperem que pròximament ens conten la seua experiència en aquest mateix blog.
    Feu cas del consell de José J. i animeu-vos a participar!

    ResponElimina