dilluns, 17 de juny del 2013

2n premi Olimpíada de Matemàtiques UJI (Adrián Carrión)

PREMI DE LA OLIMPIADA MATEMÀTICA: SEGON LLOC PER A  ARIÁN CARRIÓN DE L'IES MATILDE SALVADOR

El divendres dia 10 de maig a les 12 h va tindre lloc  en la sala Alfons el Magnànim de la facultat de ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I, l'acte d'entrega dels diplomes per als guanyadors i guanyadores de les Olimpiades Acadèmiques . 
La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló organitza anualment en col·laboració amb diversos departaments i centres de secundària les Olimpíades en matèries tan diverses com a Química, Física, Matemàtiques, Biologia i Economia, Humanitats, Història i Patrimoni i Valencià, algunes d'elles amb més de 30 edicions.
En aquestes olimpíades l'alumnat de secundària i batxillerat de la província participa, durant un dia, en unes proves comunes per seleccionar a aquells i aquelles estudiants que ens representaran en altres competicions de caràcter autonòmic, estatal i internacional i que porten el nom del seu centre i ciutat per tot el món; i que donen així una molt bona projecció del nivell educatiu del nostre alumnat i del bon treball desenvolupat pels seus educadors.
L'alumne del nostre centre Adrián Carrión Tellols va ser guardonat amb el segon premi de l'olimpiada matemàtica. El rector  sr. Vicent Climent Jordà i la vicedirectora de la UJI, van fer l'entrega del guardó. Va ser un acte molt emotiu per la participació tant dels alumnes premiats i els seus companys que els acompanyaven, com per el suport  que van tindre de pares, professors i direcció dels diferents centres. 
Les olimpíades representen una via per a la seva futura incorporació a la universitat, una oportunitat per descobrir futurs talents.
 
(Inma Bielsa, Cap d'Estudis del Centre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada