diumenge, 21 d’abril del 2013

Guardonades Premis Sambori 2013


DUES ALUMNES DE L'IES MATILDE SALVADOR, GUARDONADES ALS PREMIS SAMBORI

Aina Duch Maria i Noèlia Mas Chillida, alumnes del segon cicle de l'ESO de l'Institut de Secundària Matilde Salvador, van rebre el premi Sambori 2013 de literatura en valencià. La cerimònia de lliurament de guardons va tindre lloc a l'Auditori de Vila-Real el divendres dia 12 d'abril, en un ambient festiu que reuní escolars d'Infantil, Primària, Secundària i adults, tots ells guanyadors de la fase comarcal.  Familiars, amistats i professors els acompanyàrem emocionats.
El certamen literari Sambori celebra enguany la seua 15a edició, en què han participat uns 86.000 alumnes de la Comunitat Valenciana i de Catalunya. 
Les obres guardonades són "Aquell últim batec", d'Aina Duch, i "Somnis d'escarlata", de Noèlia Mas.    
"Pense que el fet d'haver guanyat el Premi Sambori ha sigut una experiència molt enriquidora, tant per a mi com per a la resta de participants, ja que ens apropa a la literatura valenciana", apunta Noèlia. 
Les professores de valencià Pepa Vilar i Carmina Mateo ens sentim orgulloses del talent que han demostrat i les encoratgem a seguir expressant emocions a través de les paraules. A més a més, remarquem la gran qualitat de les seues narracions, de manera que tenen moltes possibilitats de resultar premiades a la fase final. Us desitgem molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada