dimarts, 7 de juny del 2011

També treballem en Cant Coral!

També aquest any els alumnes amb capacitat i disposició per al Cant Coral han participat en la Coral del nostre centre, formada per professorat i alumnat.
Al llarg de tot el curs es realitzen de dos a tres assajos setmanals, i les diverses actuacions que, com ve sent costum, oferiex la Coral, dins de les jornades i actes que s'organitzen al centre (Jornada de Nadal, Acte de 2n de batxillerat, Activitats de fi de Curs...)
Aquesta activitat permet a l'alumnat amb capacitat aprofundir en una disciplina que enriqueix el seu curriculum i amplia els seus coneixements musicals.
El director de la coral, Vicent Navarro ens comunica quins han estat els alumnes participants d'aquest curs:

Durant el curs 2010/2011, alguns alumnes del centre, han participat de manera activa en la coral del IES MATILDE SALVADOR. El director del cor, Vicente Julio Navarro i Porcar els dona les gràcies per totes les hores que han dedicat al nostre centre i al nostra coral, sent un exemple per a tots els alumnes del nostre centre.
Per tot aquest mèrits i vist la proposta des de la DIRECCIÓ I CAP D’ESTUDIS, proposem als següents alumnes per a que estiguen inclosos en el programa d’ EXCEL•LÈNCIA per aquest curs. Els alumnes han sigut:
Maria Silvana Catasus Rojas 2n ESO C
Nayara Martinez Personat 2n ESO D
Eliza Denisa Pasca 2n ESO D
Denisa-Teodora Tulvan 2n ESO D
Vicente Teofilo Marín 2n Batxiller
El DIRECTOR DE LA CORAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada