dilluns, 7 de juny del 2010

Treballem innovant en Geografia!

El cap de Departament de Geografia i Història ens presenta una de les seues activitat dins del nostre projecte, i com a mostra us penjem una de les millors produccions resultants:
"La consciència mediambiental és una de les competències que l'estudi de la geografia de 3r d'ESO pot facilitar. Després de debatre a classe les possibilitats que la nostra ciutat i el centre tenen de generar polítiques mediambientals, els alumnes van decidir exposar en format vídeo una proposta cívica de sostenibilitat a la Ciutat de Castelló sota la forma d'un concurs de creació de documents audiovisuals mediambientals (aproximadament 10 minuts). Tothom hi va participar, però el grup de 3r d'ESO A d'Alba Sales, Cristina Bayona, Núria Milian, Alba Salas, Nancy Raquel Soare i Ruben Valero destacà per la seua capacitat explicativa i expositiva, tot superant els problemes tècnics habituals. Una manera divertida d'entendre la defensa del medi ambient!!"
(Francesc Mezquita Patuel, coordinador de l'activitat)

1 comentari:

  1. És agradable comprovar com els alumnes i el professorat engeguen noves formes d'aprendre i de comunicar coneixements. El reportatge inclou testimonis, informació, documentació gràfica, exemples pràctics actuals i quotidians.
    Nous temps requereixen noves fòrmules d'ensenyament-aprenentatge.
    Endavant!

    ResponElimina