divendres, 4 de juny del 2010

Crònica de l'Olímpiada de Biología 2010

Els nostres alumnes ens donen una altra alegria. L'alumne Rafael Moliner de 2n BACT s'ha classificat en tercer lloc en l'Olimpíada de Biologia d'enguany. El professor responsable de l'activitat, Manuel Vivó, ens fa una crònica de la participació dels nostres alumnes en aquesta prova:

OLIMPÍADA DE BIOLOGIA 2010
"El 27 de febrer de 2010 el grup d’alumnes de 2n de Batxillerat Científic de l’IES Matilde Salvador de Castelló, format per Carla Carratalá, Elena García, Paula Mas, Ainhoa Rincón, Cristina Salvador i Rafael Moliner, es va presentar a l’Olimpíada de Biologia 2010.
Des de final del mes d’octubre fins a la mateixa setmana de l’Olimpíada el grup, coordinat pel professor Manuel J. Vivó, va estar preparant exàmens de convocatòries anteriors, repassant temari de Biologia del 1r curs de Batxillerat i treballant estratègies per solucionar la prova el millor possible. I, efectivament, el grup, després de l’experiència olímpica, es va mostrar molt satisfet pels recursos emprats i guanyats a l’hora de solucionar una “prova de tensió”. La qual cosa els afavorirà, sense dubte, per a altres proves similars (PAU, exàmens d’accés a cicles formatius...) i, en general, per al seu curriculum personal i acadèmic.
A més, Rafael Moliner va obtenir el tercer premi en aquesta convocatoria, un altre element de satisfacció per a tots els membres del grup olímpic de Biologia 2010. El dijous 27 de maig, en un acte a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló, presidit per la vicerectora en funcions d’Ordenació Académica, Leonor Lapeña, es van lliurar els certificats acreditatius per a l’alumnat present.
El més important: tots els membres universitaris implicats en l’organització i coordinació d’aquestes proves, així com els representants del món empresarial, van coincidir en què aquestos alumnes, tant guanyadors com participants, són un veritable exemple de constància en el treball i convicció del poder d’una actitud positiva en els estudis com a font d’un futur exitós.
Enhorabona, Carla, Elena, Paula, Ainhoa, Cristina i Rafael!!!"
(Manuel J. Vivó Lleonart, cap de Departament de Biologia i Geologia)
Des del Quadern de Sísif felicitem al guanyador i també a la resta d'alumnat participant, i els donem les gràcies pel seu esforç!

1 comentari:

  1. Enhorabona a l'alumnat de Biologia i al seu professor!
    Esperem que en les PAU les notes de l'assignatura siguen les que mereix l'esforç i dedicació de l'alumnat.

    ResponElimina