dimecres, 30 de maig del 2012

Centaures d'Or al Matilde!

Aquest ha estat un premi inesperat!
A principi de curs, Mertxu, una amiga, professora de clàssiques a Carlet, ens va proposar col·laborar amb els seus alumnes en el manteniment del seu blog "Alea iacta est", on l'alumnat de primer curs de llatí anava publicant els seus escrits en llatí a mesura que anava aprenent la llengua. Tot un repte!
Poc a poc els alumnes d'ambdós centres han anat esforçant-se en escriure petits textos i demostrant que la llengua llatina és com qualsevol altra en totes les seues competències.
Des del 2007 la plataforma Chiron, el 17 de maig, dia mundial d'Internet, atorga el Centaure d'Or als alumnes que treballen en la xarxa les llengües i la cultura clàssica, un guardó virtual però de gran consideració.
Així doncs, volem donar moltíssimes  gràcies a Chiron per la distinció, però sobretot a l'amiga Mertxu per donar-nos la possibilitat de participar en aquesta activitat juntament amb els seus alumnes.
GRATIAS PLURIMAS VOBIS OMNIBUS AGIMUS!!!

3 comentaris:

  1. L'enhorabona pel premi! Amb alumnes així les clàssiques seguiran sempre vives.

    ResponElimina
  2. Me reitero, las gracias os las tenemos que dar a vosotros, los Chironianos, que tantas puertas y ventanas nos vais abriendo a profesores y alumnos de clásicas. Magnum amplexum!

    ResponElimina