dimarts, 27 de març del 2012

El teatre didàctic al Matilde


"Avui, 27 de març, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Teatre, el diari “Mediterráneo” de Castelló publica un reportatge sobre el nostre muntatge "EL SOMNI D'HIPÀTIA", presentat al concurs “Certamen Compitalia” el 23 de març de 2012 a l’IES Sorolla de València.
Ara, en aquests moments en que es qüestiona la dedicació i professionalitat del professorat, cal remarcar que seguim creient en l’educació dedicant-li un esforç adicional.
Sempre hem pensat que el teatre en l'àmbit de l'educació forma part de les tècniques pedagògiques utilitzades per a desenvolupar les capacitats d'expressió i comunicació dels alumnes centrant-se no només en les habilitats lingüístiques de llegir, escriure, escoltar o parlar sinó, sobretot, en l'habilitat de comunicar. Les modernes tècniques de dramatizació desenvolupen qualitats tant els aspectes cognitius de la formació com els aspectes afectius, perceptius, psicomotors, artístics i socials, l'expressió corporal, el foment de la creativitat, l'expressió artística i l'educació emocional. Aspectes que cal desenvolupar per tal d’assolir un nivell alt de les capacitats individuals."
Enviat pel nostre estimat excoordinador del programa, Santiago Fabregat

Si voleu més informació sobre el nostre muntatge, visiteu el nostre espai: http://duralexsedlex2.wikispaces.com/

Fotos de la representació ací



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada