dissabte, 16 d’octubre del 2010

Una nova singladura !!!

Sembla que ja ens queda una mica lluny aquell 6 de gener en que obriem el blog "per aprendre més i millor" , i anar contant les nostres experiències. Ara estem encetan una segona etapa del projecte i el nostre coordinador, Santiago Fabregat, ja s'ha posat les piles per tornar a engejar el Programa d'Altes Capacitats i Enriquiment Curricular: reunions, selecció d'alumnat, recull de propostes de noves activitats, participació en concursos, etc.
Pel moment ja en tenim algunes en marxa, les dates manen.
Els darrers dies de setembre hem celebrat, per tercer any consecutiu, la fase de centre del "XI Concurso Hispanoamericano de Ortografía 2010", amb els següents resultats: Laura Kuret de 2BACT en primer lloc i Alin Ovidiu Dragomir de 2BACT en segon. Enhorabona a tots dos! I com en altres edicions la nostra primera classificada ens ha representat en la prova autonòmica el passat 14 d'octubre, us en informarem en un proper post.
També estan ja preparant-se els alumnes seleccionats per al concurs Juvenes Translatores 2010 en anglès i francès. Encara recordem amb emoció la Menció Especial que va obtenir la nostra ja exalumna Ainhoa Rincón, que ara continua els estudis a la Universitat.
Si l'any passat no vareu seguir les nostres activitats, podeu fer una passejada per les entrades del nostre blog i conéixer-nos millor.
Aprofitem també per animar a tota la comunitat escolar a participar en aquesta nova singladura!
Emplenem les pàgines d'aquest quadern amb el resultats dels nostres esforços, com Sísif!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada