dijous, 4 d’octubre de 2012

Tornem amb la Diada Europea de les Llengües!

Encetem el nostre programa d'aquest nou curs possant en marxa una activitat que ja vam iniciar el curs anterior.
El 26 de setembre vam celebrar Diada Europea de les Llengües, que organitza el Consell d'Europa per fomentar la diversitat lingüística europea. En aquesta ocasió, l'argument sobre el que girava la nostra activitat ha estat "Un himne europeu i plurilingüe", amb l'objectiu de fer visibles a tota la comunitat escolar les llengües europees que es poden aprendre al centre.
El professorat de llengües que ha volgut afegir-se ha treballat  amb el seu alumnat la versió corresponent de la lletra de Peter Roland que está proposada per a acompanyar a la música de l'Oda a la alegria, que a ara per ara és l'himne oficial. Amb tot el material s'ha muntat una petita exposició al vestíbul del centre, on el dimecres 26 s'ha celebrat l'acte musical per poder escoltar tots junts com sonen tots aquestos idiomes. 
En aquest video podeu veure el desenvolupament de l'activitat:

Esperem que us haja agradat, i us convidem a aportar idees per a la celebració del proper curs!

2 comentaris:

  1. Qué acto tan bonito. Me ha sorprendido que fuera griego moderno el que se leía pues como se hace también en latín y son las lenguas del centro, esperaba que también se pusiera en griego clásico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Querida Ana, gracias por tu comentario. Yo misma me sorprendí en los ensayos al oir la lectura en griego moderno, y hasta aquí puedo leer...

      Elimina