dimecres, 10 d’octubre del 2012

Informació Prova Cangur 2013


La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. 
 Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

Si t’agraden les matemàtiques i compleixes els següents requisits podràs participar en la prova:

1)Has de cursar 3r d’ESO, 4t d’ESO o BATXILLERAT.
2)Has de tindre bones notes en matemàtiques o haver participat anteriorment en la prova Cangur o en les olimpíades matemàtiques.

Si participes en la prova obtindràs un pin conmemoratiu i un diploma de participació. A més a més si ho fas molt be podràs guanyar importants premis.

El professor del Departament de Matemàtiques de l’IES Matilde Salvador, Paco Cuevas Moles serà l’encarregat de preparar als alumnes per a la prova i d’acompanyar-los el dia de la prova ( al mes de Març ). 

ALUMNES INTERESSATS DIRIGIU-VOS A L’ESMENTAT PROFESSOR DEL DEPT. DE MATEMÀTIQUES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada