divendres, 15 de juliol del 2011

CLOENDA DEL PROGRAMA D’ALTES CAPACITATS DEL CURS 2010 - 2011

En una remodelada sala d’usos múltiples, va tindre lloc la clausura del darrer projecte. L’acte va tindre que fer-se en dos sessions diferents degut a l’elevat nombre de convidats.
Ja és el segon any que dintre del Programa d’Atenció a la Diversitat, l’Institut integra el Programa d'Altes capacitats i Enriquiment Curricular per a l'alumnat excel·lent per notes, motivació i suport familiar. Es tracta de xics i xiques que habitualment destaquen en una o diverses matèries del currículum, als quals s'oferix una atenció específica del professorat voluntari que estimula el seu desenvolupament i el seu bagatge cultural. Es proposen activitats variades, participació en programes específics i es exercicis a través de l'aula virtual. Que podeu veure en aquest mateix Blog.
Amb l'assistència dels alumnes, pares, mares i professorat va tenir lloc en l'Institut la clausura del Programa. En l’acte es van repassar les activitats efectuades, es va felicitar als participants (als quals va obsequiar amb un record personalitzat) i es va animar a tots per al pròxim any.
Enhorabona a tots i totes. Fins el proper curs!

1 comentari:

  1. Jo tinc el meu obsequi... l'USB del nostre estimat IES que vaig lluint per la UJI !

    ResponElimina