dissabte, 20 de novembre del 2021

PROJECTE ETWINNING CHEMISTRY AROUND US

El curs 2020-2021, els alumnes de Ciències aplicades de 4t d’ESO han participat en el projecte eTwinning Chemistry Around Us. 

El nostre centre ha col·laborat amb centres de França, Grècia, Letonia i Turquia. El nostre treball es pot seguir en els següents enllaços:

blog - Facebook - Instagram - Mediterráneo - MediTV

En febrer, ens vam presentar.

En març, els alumnes van buscat la composició de productes de neteja, menjar, cosmètics i material escolar, van buscar informació sobre els ingredients que poden ser perillosos per a la salut, van exposar la informació en presentacions, van comparar la composició dels mateixos productes en diferents països i van compartit receptes naturals.

En abril, van treballar en grups mixtes de diferents nacionalitats per crear un poema, dibuixos, i una història.

En maig, van crear pòsters i senyals per a un futur més ecològic.

I en juny, han compost cançons per a la preservació de la vida natural, la protecció dels boscos, els rius i els mars, i la prevenció de l’ús de productes químics tòxics perillosos per a la salut. És més, cada centre ha escrit un article sobre un problema de contaminació de l’aire, de l’aigua, de terra, radioactiva, sonora, lluminosa i tèrmica, i amb ells hem creat una presentació.

Finalment, els alumnes valoren haver treballat d’una manera diferent, utilitzant les noves tecnologies i comunicant-se en anglès amb alumnes d’altres països per construir junts un futur sostenible.

Hem sigut premiats amb el Segell de Qualitat Nacional:

y el Segell de Qualitat Europeu:

Enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada