diumenge, 12 d’abril de 2015

Solidaritza la teua energia: Parlem i construïm

Avuí, 1 d'abril de 2015, és l'últim dia de classe abans de Pasqua, i en l'IES Matilde Salvador s'han organitzat diferents activitats amb el tema "Solidaritza la teua energia",  coordinades per la professora Chelo Bru, membre de la fundació ASPROPACE (Associació per a l'atenció de persones amb paràlisi cerebral).

Els alumnes de primer d'ESO B fem el taller "Parlem i construïm", on coneixem aquesta fundació i els seus objectius: atendre el problema i canviar el discurs en positiu, parlem dels seus problemes i dels nostres problemes (els quals són molt diferents) i construïm aquest article treballant en grups guiats per Tula Albalat, la nostra tutora.

Nosaltres, aquest curs hem tingut un gran canvi, ja que els professors són més estrictes, ara hi ha més assignatures i són més difícils, per la qual cosa ens hem d'esforçar més.

De la vida, ens agrada la família, el futbol, poder acabar els estudis, eixir de festa, descansar, tindre la sort de poder menjar, l'esport, la diversió, l'amistat, l'amor, els videojocs, les sèries de televisió... Però la vida és tot: el que és bo i el que no, així és que tenim que pensar també en que no tot són roses i tot és bonic. I per a solucionar els problemes es necessita esforç i treball, per a poder arribar a les nostres metes. Quan tenim un problema, hem d'eixir d'alguna manera, hem de pensar en positiu, és a dir, en les coses que ens agraden, com la familia, l'amistat, l'amor i la natura.

Tots volem un futur, però cada persona el volem de diferent manera, cadascun tenim un pensament del nostre futur. La majoria de les persones volem estudiar una carrera, tindre un treball i, finalment,  gaudir de la vida. Durant tota la vida anem a utilitzar tot el que hem après tant en la vida laboral com en la social i personal. Però obligatòriament necessitarem saber més del que ja sabem. Els estudis ens han donat moltes coses, però és en la mateixa vida on aprenem de veritat, perquè no hi ha rés millor que l'entorn i la situació per a practicar i aprendre noves coses.

La vida és com una muntanya rusa, puja i baixa, i només pensant en positiu, arribarem allà on volem, disfrutant de cada moment.

Els alumnes de  primer d'ESO BCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada