diumenge, 21 d’abril del 2013

PYRAMUS & THISBE 3r Premi Compitalia Talia

En un post anterior us donavem detalls de la participació de l'alumnat de llatí i grec al XIV Certamen Compitalia en les seues diferents modalitats. 
Fa unes setmanes ens van comunicar que en aquesta ocasió el grup de teatre del nostre centre, DuraLexSedLex, amb el muntatge teatral sobre el mite de Píram i Thisbe, representat quasi en la seua totalitat en llatí, havía obtingut el tercer premi en la modalitat Talia. com podeu imaginar l'alegria ha estat molt gran i la volem compartir amb tota la comunitat escolar.
El passat dimecres, 17 d'abril, tres representants del grup van rebre el premi de mans del president de Prosopon-Sagunt, en el marc dels Ludi Saguntini, al Teatre Romà de Sagunt. En aquesta jornada el nostre alumnat de clàssiques va participar en un taller de mitologia " La plaça del déus" (en llatí), i va assistir a la representació de la tragèdia "Las Bacantes" i la comèdia "Miles Gloriosus". Un día de moltes emocions, però sobretot d'aprenentatge.
A la wiki del grup DuraLexSedLex  trobareu més informació sobre el projecte "Pyramus & Thisbe", i també sobre muntatges anteriors. I ací us oferim la notícia apareguda recentment al suplement escolar "Jove i Menut" del diari Mediterráneo de Castelló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada