dimarts, 21 de juny de 2011

Referents per a una educació excel·lent

El passat divendres 27 de maig vam celebrar la cerimonia per acomiadar els nostres alumnes de 2n de batxillerat. Enguany, com a novetat, ens va acollir un bonic i original escenari, el Saló d'Actes del Conservatori de Castelló, a la Direcció del qual volem donar les gràcies perqupe ens el cediren molt amablement. Com ve sent habitual encetem aquest acte amb una lliçó de fi de curs, a càrrec d'un professor del centre, per tal de donar un contingut acadèmic a un acte com aquest de caràcter protocolari. Molts recordareu que els darrers anys se'n havia encarregat el nostre professor emèrit, Jesús Pérez, de qui podeu llegir el discurs del curs passat en aquest post, i també en aquest del any anterior.

En aquesta ocasió la lliçó de fi de curs va ser pronunciada pel nostre professor de grec, Miguel Ángel Prades, que va escollir el tema de l'educació per fer-nos reflexionar sobre la trajectòria del nostre alumnat, a punt d'encetar una nova etapa en les seues vides: una lliçó molt enriquidora per a tot l'auditori!
Des d'ací volem desitjar-li molta sort, perquè també ell encetarà una nova etapa en un altre centre.
No us perdeu la lectura del seu discurs, paga la pena!

1 comentari:

  1. "Els professors anem envellint, però cada curs els alumnes segueixen tenint des d’11 a 18 anys i això, tingueu-lo clar ens aporta la vostra vitalitat, ens dóna vida, ens estimula"

    I tant. :')

    ResponElimina