dissabte, 27 de març del 2010

Prova Cangur 2010

El passat 25 de març de 2010, un grup d'alumnes del nostre centre va participar en la prova Cangur de Matemàtiques, acompanyats pel professor que els ha preparat, Paco Cuevas, que ens explica els detalls de la prova:
"La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Està dirigida a alumnes de segon cicle d’Eso i de Batxillerat.
Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que enguany es celebra a Minsk (Bielorússia) l'associació Le Kangourou sans Frontières, on les terres de parla catalana hi tenim representació com a nació, coordinada per la SCM. Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen el mateix tipus de problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.
A Espanya l’organitza l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Jaume I, i participen les comunitats autònomes de Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana (més de 18.000 alumnes).
Més informació a la pàgina web www.cangur.org ."
Paco Cuevas (Departament de Matemàtiques)

Esperem que la fortuna els haja acompanyat i que els resultats siguen òptims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada